Bedrijven

Tijd voor nieuwe toilet tegels?

Ga je verhuizen? of heb je net een nieuw huis gekocht? dan moet en ga je je hele huis opnieuw inrichten. Wanneer je je huis opnieuw gaat inrichten hoort daar ook het toilet bij, misschien is het zelfs wel leuk nieuwe toilet tegels te plaatsen. Wanneer je bij ons langskomt kun je genoeg inspiratie opdoen en kun je ons uiteraard inschakelen een mooi ontwerp te maken en ze dan ook te komen leggen. Wanneer wij van Haar Tegels ze komen leggen zorgen we voor een strak en mooi eindresultaat.

Meer inspiratie nodig?

Vind je het erg lastig een keus te maken? of weet je gewoon niet wat je met je wc aan moet? dan kunnen nieuwe toilet tegels wel een goed begin zijn. Vind je het lastig te beslissen welke tegels nou mooi zijn neem dan eens een kijkje op de website , daar kun je meerdere projecten zien. Wanneer je de projecten bekijkt kun je zien dat bijvoorbeeld een betonlook heel warm kan aankleden en dat stenen met een patroon een hele andere sfeer kunnen brengen. Wanneer je bij ons langs komt kunnen we je adviseren en helpen met je idee├źn uit te werken.

Je toilet veranderen?

Woon je in een oud huis en wordt het tijd voor een modernere look? dan kan je beginnen met het toilet. Wanneer je je toilet gaat veranderen is het wel belangrijk dat ook deze past bij de rest van de inrichting van je woning. De betegeling van je toilet kan je gemakkelijk veranderen, maar hier kun je juist ook makkelijk een beetje gek mee doen. Veel mensen houden de inrichting van het huis erg rustig terwijl ze wel houden van kleur en patronen, een goede oplossing is om de toilet tegels dan wat gekker en drukker te doen. Wanneer je op het toilet zit geeft en kan het een gezellige sfeer geven, houdt je hier nou totaal niet van is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kunt ook gaan voor een hele neutrale wc die gewoon een kleur heeft en bijvoorbeeld grijze stenen heeft. Bij het herinrichten van je wc of toilet zijn veel mogelijkheden en kan gemaakt worden aan de hand van jouw wensen.

Neem contact op.

Wil je nou nog iets meer informatie over toilet tegels, en welke mogelijkheden er zijn? neem gerust contact met ons op en dan helpen we je graag verder, en wie weet heb jij binnen een korte tijd wel een compleet nieuw betegelde wc.